Du er landet på Dampkoger.dk, det helt rigtige sted at finde Fiskars dampkoger. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Fiskars dampkoger tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Fiskars Classic Dampkoger 3 L

Sidste produkt på vores liste er Fiskars Classic Dampkoger 3 L som vi har fundet til 600,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Den alsidige Classic-serie fra Fiskars sørger for en problemfri funktionalitet i køkkenet, og seriens dampkoger er ingen undtagelse.
Takket være dampkogeren kan du tilberede maden på en cool måde, som også er hurtig og nem i den travle hverdag.
Du kan dam…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Fiskars Dampkoger på listen er Fiskars Classic Dampkoger 3 L fra KitchenOne.dk med en pris på 600.00. Billigste udvalgte Dampkoger er Fiskars Classic Dampkoger 3 L som du kan købe for 600.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Fiskars Dampkoger data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Fiskars Dampkoger tilbud er opdateret i dag 28-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Dampkoger guides:

Fandt du ikke det rigtige Dampkoger blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Dampkoger: