Bedste OBH Riskoger: Se top 1 (opdateret maj 2022)

Dampkoger.dk » Alle guides » Riskoger » OBH Riskoger

Du er landet på Dampkoger.dk, det helt rigtige sted at finde OBH riskoger. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle OBH riskoger tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af OBH 6322 Inox Riskoger

1: OBH 6322 Inox Riskoger

Bedste pris: 285.00 hos Coolshop.dk

Riskoger, 400 watt, 1.8 liter (8-10 serveringer), Til alle typer af ris, Automatisk holde varm funktion, når risene er færdigkogte, Aftagelig beholder med non-stick belægning og glaslåg med damp, Målebæger og ske inkluderet, grå/rustfrit stålAldrig mere f… læs mere hos Coolshop.dk >>

Dyreste OBH Riskoger på listen er OBH 6322 Inox Riskoger fra Coolshop.dk med en pris på 285.00. Billigste udvalgte Riskoger er OBH 6322 Inox Riskoger som du kan købe for 285.00 hos Coolshop.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 OBH Riskoger vi har fundet koster i gennemsnit 285 kr.
Ovenstående OBH Riskoger data og priser er hentet fra 5 butikker (Coolshop.dk, Proshop.dk, HvidevareShoppen.dk, Coop.dk, Kai Berntsen ApS). Alle OBH Riskoger tilbud er opdateret i dag 28-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Riskoger guides:

Fandt du ikke det rigtige Riskoger blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Riskoger:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Dampkoger.dk

Mere med OBH:

Er du vild med OBH, men Riskoger var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra OBH: