Du er landet på Dampkoger.dk, det helt rigtige sted at finde Wilfa riskoger. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Wilfa riskoger tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Wilfa Riskoger, RC-10CD – 1,8 L

  • Mærke: Wilfa

Vores første anbefaling er “Wilfa Riskoger, RC-10CD – 1,8 L” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Der findes vist ingen nemmere måde at lave ris på end med denne riskoger fra norske Wilfa.
Med plads til 1,8 L færdig ris og non-stick-belægning i bunden, laver riskogeren dine ris for dig – og sørger for, at de ikke brænder på.
Risene rører sig selv rund…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Wilfa riskoger RC-5S

  • Mærke: Wilfa

Sidste produkt på vores liste er Wilfa riskoger RC-5S som vi har fundet til 599,95 hos Kop&Kande DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Wilfa riskoger op til 1 kg færdiglavet ris.
Riskogeren er perfekt til dig der ikke vil bøvlet med selv at stå og koge ris.
Når risene er færdige kan du enten servere dem med det samme eller lade dem stå i riskogeren hvor de holder sig varme ved hjælp af hold-varm funktionen.
Leveres med damprist til grøntsager….

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Wilfa Riskoger på listen er Wilfa riskoger RC-5S fra Kop&Kande DK med en pris på 599.95. Billigste udvalgte Riskoger er Wilfa Riskoger, RC-10CD – 1,8 L som du kan købe for 499.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 100.95 kr.
Ovenstående Wilfa Riskoger data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Kop&Kande DK). Alle Wilfa Riskoger tilbud er opdateret i dag 27-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Riskoger guides:

Fandt du ikke det rigtige Riskoger blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Riskoger: