Du er landet på Dampkoger.dk, det helt rigtige sted at finde InnovaGoods Æggekoger. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle InnovaGoods Æggekoger tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Dobbelt æggekoger i silikone Oovi InnovaGoods

  • Mærke: InnovaGoods
  • Materiale: Silikone

Vores første anbefaling er “Dobbelt æggekoger i silikone Oovi InnovaGoods” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Perfekt løsning til at forberede pocherede æg på nem vis i løbet af få minutter og en god allieret til madlavning på behagelig vis ved at satse på et sundere køkken uden fedt og olie Specifikationer: Materiale: Silikone PP BPA-fri 2 former for brug: i mikrobølgeovnen o/eller på panden eller i en gryde (med damp) Centreret hold til nem udtrækning Temperatur max.: 260 ºC Inklusiv låg til brug i mikrobølgeovn Velegnet til opvaskemaskine Ca.
mÃ¥l: 23 x 8,5 x 10,5 cm…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Æggekoger og mikser til mikroovn – InnovaGoods

  • Mærke: InnovaGoods

Sidste produkt på vores liste er Æggekoger og mikser til mikroovn – InnovaGoods som vi har fundet til 99,- hos shoppio.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Kan du ikke undvære æg til din morgen eller brunch? Med æggekogeren fra InnovaGoods kan du lave æg på under 1 minut!  Nogle gange har du (måske) ikke tid til at stå og lave æggekage, pocherede æg eller røræg? Med denne smarte æggekoger kan du lave dine æ…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste InnovaGoods Æggekoger på listen er Æggekoger og mikser til mikroovn – InnovaGoods fra shoppio.dk med en pris på 99.00. Billigste udvalgte Æggekoger er Dobbelt æggekoger i silikone Oovi InnovaGoods som du kan købe for 89.00 hos Dealshoppen DK. Forskellen på de to priser er 10 kr.
Ovenstående InnovaGoods Æggekoger data og priser er hentet fra 2 butikker (Dealshoppen DK, shoppio.dk). Alle InnovaGoods Æggekoger tilbud er opdateret i dag 26-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Æggekoger guides:

Fandt du ikke det rigtige Æggekoger blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Æggekoger: