Du er landet på Dampkoger.dk, det helt rigtige sted at finde WMF Æggekoger. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle WMF Æggekoger tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: WMF Stelio Æggekoger

  • Mærke: WMF

Vores første anbefaling er “WMF Stelio Æggekoger” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Denne stilrene Stelio æggekoger fra WMF kan koge helt op til 7 æg ad gangen.
Æggekogeren kan indstilles til blød-, medium- eller hårdkogt, hvilket gør det muligt og nemt at tilberede æggene lige efter din smag.
Når æggene er færdigkogte giver æggekoge…

Tjek bedste pris ❯❯

2: WMF Coup Æggekoger

  • Mærke: WMF

Vores anden anbefaling er “WMF Coup Æggekoger” som er vores anbefaling nummer 2

Forhandlerens beskrivelse:
Den stilrene og kompakte æggekoger fra WMFs Coup serie er lavet i Cromargan® mat og er perfekt til at koge et enkelt æg eller to.
Den har et praktisk tritan låg med integreret vand dispenser og er perfekt til brug i et mindre køkken, i campingvognen el…

Tjek bedste pris ❯❯

3: WMF Æggekoger KitchenMinis

  • Mærke: WMF

Sidste produkt på vores liste er WMF Æggekoger KitchenMinis som vi har fundet til 310,- hos Proshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Æggekoger, til ét æg (størrelse S – XL), Separat måleenhed med indbygget æggeprikker til bløde og hårdkogte æg.
Indeholder et elegant æggebæger lavet af Cromargan®, som kan opbevares i æggekogeren for at spare plads, opvarmningsskål i rustfrit stål, let a…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste WMF Æggekoger på listen er WMF Stelio Æggekoger fra KitchenOne.dk med en pris på 369.00. Billigste udvalgte Æggekoger er WMF Coup Æggekoger som du kan købe for 294.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 75 kr.
Ovenstående WMF Æggekoger data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Proshop.dk). Alle WMF Æggekoger tilbud er opdateret i dag 26-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Æggekoger guides:

Fandt du ikke det rigtige Æggekoger blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Æggekoger: