Du er landet på Dampkoger.dk, det helt rigtige sted at finde Eva Solo riskoger. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Eva Solo riskoger tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Eva Solo Green Tool riskoger til mikrobølgeovn 1,7 L

  • Mærke: Eva Solo
  • Farve: Grøn

Sidste produkt på vores liste er Eva Solo Green Tool riskoger til mikrobølgeovn 1,7 L som vi har fundet til 245,- hos Nordic Nest DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Med denne praktiske riskoger til alle slags ris, quinoa korn og hvede, slipper du for fastbrændte rester i bunden af gryden.
Tilberednings eksempel (2 pers.): 1,5 dl rid, 2,5 dl. vand og 0,5 tsk.
salt kommes i riskogeren, og låget lægges på.
Sæt riskogeren i mikroovn og tilberede ved 900 W i 3 min.
(til vandet koger) og dernæst ved 250 W i 8 min.
efterfulgt af 2 min.
hviletid.
Hanken er ikke varmeledende og kræver derfor ikke brug af grydelapper….

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Eva Solo Riskoger på listen er Eva Solo Green Tool riskoger til mikrobølgeovn 1,7 L fra Nordic Nest DK med en pris på 245.00. Billigste udvalgte Riskoger er Eva Solo Green Tool riskoger til mikrobølgeovn 1,7 L som du kan købe for 245.00 hos Nordic Nest DK. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Eva Solo Riskoger data og priser er hentet fra 1 butikker (Nordic Nest DK). Alle Eva Solo Riskoger tilbud er opdateret i dag 27-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Riskoger guides:

Fandt du ikke det rigtige Riskoger blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Riskoger: