Bedste OBH Dampkoger - se top 1

blandt 1 dampkogere
Populært blandt vores brugere Udsalg - spar 6 % OBH Versatile riskoger

Fundet hos KitchenOne.dk og 4 andre - spar 131 kr.

OBH Versatile riskoger

518 kr. 558 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

  • Multifunktionel riskoger
  • Non-stick gryde for nem rengøring
  • Seks forskellige programmer til forskellige retter
  • Udskudt startfunktion for bekvemmelighed
  • Kan holde maden varm i 12 timer

Længere beskrivelse af OBH Versatile riskoger:

OBH Versatile riskoger er en multifunktionel riskoger, der er ideel til tilberedning af forskellige typer ris og korn. Derudover kan den også dampe fisk eller grøntsager, mens den koger ris eller korn i gryden. Takket være dens smarte non-stick gryde, er rengøringen af riskogeren en leg, og gryden kan nemt vaskes i opvaskemaskinen efter brug.

Denne riskoger er udstyret med seks forskellige programmer, der gør det nemt at tilberede forskellige retter med præcis den konsistens, du ønsker. Du kan også vælge at bruge den udskudte startfunktion, så du kan sætte riskogeren til at starte på et senere tidspunkt, der passer bedre til dit skema.

OBH Versatile riskoger kan holde maden varm i op til 12 timer efter tilberedning, så du kan være sikker på, at din mad holder sig frisk og varm, indtil den er klar til servering. Der medfølger også et opskriftshæfte, så du kan finde inspiration til at lave forskellige retter med denne multifunktionelle riskoger.

Alt i alt er OBH Versatile riskoger en pålidelig og praktisk enhed, der gør det nemt at tilberede forskellige retter med perfektion hver gang.

Se hos billigste forhandler

Filtre Indholdfortegnelse Menu
Top